weessokken

Weessokken: hoe voorkom je dat je sokken kwijtraakt?

We hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad met weessokken. De mysterische verdwijning van de partners van onze sokken die verdwenen na een wasbeurt. Daarom dit keer tips om voorgoed afscheid te nemen van die eenzame sokken. En om de strijd aan te gaan tegen weessokken zodat zij nooit meer zonder hun partner eindigen.

weessokken

Als eerst is het belangrijk dat je je wasruimte optimaal inricht. Dat kan door speciale organizers speciaal gericht op jouw washok.

Gebruik een waszak

Zo’n waszak houdt de boel lekker bij elkaar.  Wij hebben voor ieder gezinslid een eigen waszak. Dit zorgt ervoor dat al jouw sokken bij elkaar blijven. En je niet hoeft te gokken van wie dat sokkenstel is.  Maar zo’n waszak voorkomt dat de sokken verstrikt raakt in de andere kledingstukken en ze blijven dus gezellig bij elkaar.

Was sokken apart

Soms is het beter om sokken speciale aandacht te geven.  Als ze vaak verdwijnen dan is het verstandig om ze aparte aandacht te schenken. Hiermee voorkom je da ze verdwalen in andere kledingstukken. Gebruik een speciale waszak of wasnet voor het extra stukje service om te voorkomen dat ze uit elkaar gaan.

Maak gebruik van sokkenclips

Maak een solide verbinding. Deze geweldige tool gebruik je om je sokken aan elkaar vast te bevestigen. Doe het extra stevig en je voorkomt dat ze ontglippen en hun partners verliezen.

Koop matchende kleuren en stijlen

Hoe ideaal is het als je alleen maar allemaal dezelfde kleuren en stijlen sokken hebt. Dan maakt het niet uit of er een partner vertrokken is. Want doordat ze allemaal op elkaar lijken, heb je ook geen stress met het uitzoeken van de sokken.

Controleer de wasmachine en droger

Red je sokken! Ze zeggen toch niet voor niets dat de wasmachine sokken eet? Sokken kunnen achterblijven in de trommelafdichting van de wasmachine of in de filter van de droger. Door deze plekken goed te controleren, kun je de weessok redden uit zijn benarde situatie.

Met deze tips en tricks ga je met heel veel succes de strijd aan tegen de weessokken.  Zo voorkom je dat er geen sok meer zonder zijn partner eindigt. Maak vooral gebruik van de waszakken want dat is echt een topper want hiermee vindt echt de sokken reünie plaats.

Weessokken,  we gaan jullie te lijf!

Laat een reactie achter