Solo Amigos

Met alle dagelijkse beslommeringen, drukte en stress is het heel belangrijk regelmatig tijd te reserveren om wat leuks te doen en weer even op te laden.

Ook vakantie is na weken van hard werken echt nodig om weer even bij te komen. Maar hoe doe je dat als alleenstaande ouder? Want een vakantie waarbij je constant je kind in de gaten moet houden en je huishouden nog gewoon doordraait (boodschappen doen, eten op tafel zetten, afwassen)… dat is nou niet de meest ontspannen vakantie.

Eenoudervakantie
Wil je écht even opladen en genieten van je vakantie? Kies dan voor een eenoudervakantie. Deze vakanties zijn er niet alleen voor alleenstaande ouders, maar voor iedereen die eens alleen met de kinderen op vakantie wil, of voor ouders van wie de partner bijvoorbeeld moet werken.

Er zijn veel aanbieders van eenouderreizen, maar Solo Amigos (www.soloamigos.nl) is de enige organisatie in Nederland die eenoudervakanties aanbiedt waarbij alle maaltijden inclusief drankjes inbegrepen zijn en je niet hoeft te koken, af te wassen of na te denken over hoe je je kind bezighoudt. Er gaat namelijk een hele goede kok en een enthousiast animatieteam mee! En als je kind slaapt, kun jij nog even gezellig tijd doorbrengen met de andere ouders.

Wil jij een heerlijke vakantie met tijd voor je kind(eren) én tijd voor jezelf, zonder dat je ergens over hoeft na te denken? Dan zit je goed bij Solo Amigos!

Www.soloamigos.nl

Laat een reactie achter