Referenties

Jan en Maria "Toen het bedrijf van Jan op de schop ging, raakten wij al vrij snel in zwaar weer. Daniëlle heeft laten zien hoe wij ons uitgavenpatroon efficiënter konden indelen. Zelfs nu Jan slechts parttime werkt, komen wij nog uit met ons geld. Je denkt eerst dat een budgetcoach vooral geld kost, maar het heeft ons een nieuw begin opgeleverd."

Tijd voor actie!"In augustus 2010 reed ik onze auto total loss. Normaal gesproken spaar je voor een nieuwe auto, kijk je rustig om je heen. Maar die tijd hadden wij niet omdat we niet zonder auto kunnen. De nieuwe auto op het pad en in de rode cijfers op de bank. Een omgekeerde wereld voor ons gevoel want nu gingen we sparen om uit de rode cijfers te komen. Makkelijk ging dit niet, helemaal niet eigenlijk. We gingen door met het uitgave patroon wat we waren gewend. Van sparen kwam niet veel. Dit voelde niet goed. Tijd voor actie, daarom contact gezocht met Daniëlle. Zij heeft ons allemaal tips gegeven hoe wij ons doel, uit de rode cijfers, konden halen voor het einde van het jaar. Met deze tips zijn wij aan de slag gegaan. Gelukkig was daar regelmatig de mail van Daniëlle hoe het ging, dus tijd om terug te vallen in het oude patroon was er niet. Half juni 2012 zijn we begonnen. Ons doel, uit de rode cijfers hebben we gehaald :-). Bij elke grote aankoop maar ook bij het boodschappen doen horen wij Daniëlle zeggen; hebben jullie dit echt nodig? Zonder Daniëlle hadden wij ons doel niet gehaald. Niet alleen voor vele openstaande rekeningen, maar ook voor sparen kun je dus een budgetcoach inschakelen."

Door persoonlijke omstandigheden "Wij kwamen bij Budgetcoach Medemblik Daniëlle terecht doordat het om persoonlijke omstandigheden niet meer lekker liep en wij er door heen zaten. Door bomen het bos niet meer zagen teveel ...nu nog die stap. Ik moet zeggen dat ik erg blij ben dat ik het gedaan heb zodat wij met hulp van Budgetcoach Medemblik  ons leven weer op orde krijgen. Bedankt Daniëlle ."
Fam. De Vries

Professioneel en bereikbaar "Ik ben erg tevreden over het werk wat Daniëlle doet voor je. Professioneel staat ze voor je klaar. Ook in het weekend probeert ze de vragen/problemen op te lossen. Ik kan iedereen haar aan bevelen. Je administratie wordt op een goede en professionele manier behandeld. Ik geef haar een 9+." Groetjes Eugenie

Steeds dezelfde valkuil is voorbij "Na meerdere malen in dezelfde valkuil te zijn gevallen van een ongezonde en lakse financiële huishouding, met alle financiële- (schulden) en omgevingsgevolgen van dien, heb ik een afspraak bij Daniëlle gemaakt. De beste beslissing die ik afgelopen jaren gemaakt heb, want sindsdien worden rekeningen altijd op tijd betaald, heb ik een beter inzicht in mijn uitgaven, wordt de schuldenlast met de maand kleiner en daardoor en bovenal 'peace of mind'....omdat het nu allemaal onder controle is en je weet dat het nu uiteindelijk goed komt. Ik raad iedereen aan die in de financiële problemen zit een afspraak met Daniëlle te maken. Wees niet bang of voel geen schaamte om een geheel inzicht in je financiële situatie te geven of hoe je daar in bent geraakt, Daniëlle veroordeelt absoluut niet of geeft je dat gevoel. Wel gaat ze correct en doortastend te werk om zaken weer op orde te krijgen, ze behartigt je belangen fel wanneer het gaat om het maken van betaalafspraken maar is streng naar jou wanneer het moet zodat je niet verder in de problemen komt. Dus nogmaals, heb je schulden of sta je op het punt echt in de financiële problemen te geraken, neem contact op met Daniëlle want zij helpt je echt verder."

Paul Uit Slootdorp.

Stel je vraag gerust

Bel of mail ons met je vraag ma - vrij 09.00 - 15.00 / za & zo gesloten

06 -23433930