Door de tv je huis op orde en de hitserie van Netflix The Home Edit, is organizen niet meer weg te denken.  Want een overvolle kledingkast, rommelige lades en steeds eer die rondzwervende items. Je wordt er soms moedeloos van.  Door mooie en vooral nuttige organizers te gebruiken oogt het allemaal veel rustiger en opgeruimd.

Aanschaffen
Koop niet eerst de bakjes, want je weet niet hoeveel spullen je overhoudt. Ga eerst opruimen, want misschien heb je zelf al meer in huis dan je denkt.  Gaat het om opruimen in de zin van alleen maar overzichtelijker opbergen van de spullen die er zijn, dan kun je wel van tevoren kijken wat je nodig hebt en welke artikelen handig zijn.

Budget

Organizers zijn er voor ieder budget. Of je ze nu aanschaf bij de Ikea, Action, Zeeman of Wibra, of van het bekende merk So Clever
Hieronder een greep uit het assortiment om een indruk te geven welke ruimtes je allemaal kunt organizen met een mooie stijl of praktisch, en met verschillende materialen. De keuze is enorm.

Disclaimer: deze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van de links op deze pagina. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. 

Keuken

Je keuken bevat vaak veel spullen en beperkte kastruimte. Hierdoor kan het chaotisch worden of wordt het moeilijk om iets in je kastjes te vinden. Het is daarom erg belangrijk om je keuken goed te organiseren en al je keukenspullen netjes op te bergen.

Ga naar organizers voor in de keuken.

Badkamer

Heb je veel spullen die je wilt opbergen in je badkamer? Van handdoeken tot douchespullen. Met deze organizers die speciaal voor de badkamer zijn, ziet alles er weer netjes uit.

Ga naar de organizers voor in de badkamer.

Kledingkast

Kleding ophangen of juist opvouwen. Hoe pak je het ene shirtje zonder dat alles valt en hoe zorg je dat je gestreken blouse netjes blijft. Juist met een logische indeling in je kledingkast en het gebruik van de handige organize items.

Ga naar de kledingkast organizers.

Bijkeuken

De bijkeuken wordt vaak vol gezet met voorraad, oud papier, lege flessen. Maar met de handige organizers zorg je er voor dat je meer kastruimte krijgt, want mooi en overzichtelijk uitziet.

Ga naar organizers voor de bijkeuken.

Kantoor (aan huis)

Om goed te kunnen werken is een opgeruimde werkplek een must. Met deze organizers oogt het opgeruimd, heeft alles een vaste plek waardoor je je spullen en papieren snel kunt vinden.

Ga naar de organizers voor op kantoor.

Garage / Schuur

Voor de garage zijn er diverse handige opbergsystemen om zo optimaal gebruik te maken van de ruimtes in de garage. Gebruik de wanden, het plafon om nog meer overzicht te krijgen.

Ga naar de organizers voor in de garage/schuur. 

Stel je vraag gerust

Bel of mail ons met je vraag ma - vrij 09.00 - 15.00 / za & zo gesloten

06 -23433930