Online adverterenOm nieuwswebsites actueel te houden en om alles in goede banen te kunnen leiden hebben wij adverteerders nodig, mensen zoals u. Mensen die hun product beter onder de aandacht  van de inwoners van de gemeente Medemblik willen brengen.

Adverteren op een flexibele en betaalbare manier, uw merk of bedrijfsnaam communiceren met een grote lokale doelgroep, iedereen wil op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in zijn of haar woonplaats, de papieren krant is verleden tijd en de digitale kanalen nemen dit in sneltreinvaart over. Wij hanteren daarom een transparant en simpel kostenmodel.

U kiest een formaat banner binnen ons aanbod, en binnen 24 uur staat uw banner online en zal meer dan 100.000 keer per maand bekeken worden door onze lezers.
24 uur per dag 7 dagen in de week en vergeet niet dat met één klik op de muisknop een toekomstige klant meteen op uw website zit en dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Onze opdrachtgever geloofd in de kracht van herhaling, als een merk of bedrijf maar vaak genoeg gezien wordt, zal de lezer het vanzelf een keer onthouden, en dan zijn we van mening dat het zeker geen vele honderden tot soms wel enkele duizenden euro’s per maand moet kosten, dus hebben we het betaalbaar gemaakt, zo kan een startende ondernemer naast een grootwinkelbedrijf komen te staan op onze site. Natuurlijk denken we vooruit, de website is onlangs compleet vernieuwd en is 100% geschikt voor zowel computers, tablets en mobiel apparatuur.

 Hoe goed wordt Medemblik Actueel gelezen?

Over de eerste 3 maanden van 2015 hebben wij bijna 110.000 unieke bezoekers mogen ontvangen, deze 110.000 bezoekers hebben in totaal 275.000 keer de website bezocht
waar zij ruim 1.8 miljoen keer de nieuwspagina’s bezochten wat goed was voor 15 miljoen hits. U ziet het, onze opdrachtgever is populair onder de inwoners van de gemeente Medemblik maar ook in de rest van West-Friesland.

Homepagina
o   720 x 90          o   460 x 60 voorpagina          o   350 x 60 voorpagina         o   350 x350 voorpagina

Nieuwspagina:

o   720 x 90          o   460 x 60                            o   350 x 60                               o   350 x 350

Wat bieden wij u extra

  • U betaald een vast bedrag per maand.
  • Geen concurrerende bedrijven die ook adverteren.
  • Elke adverteerder komt minimaal 1x per jaar in de spotlight door een diepte interview.
  • Samen met u bedenken we 1 a 2x per jaar een leuke actie waarbij uw bedrijf duidelijk in de spotlight komt te staan.
  • De banners zijn door gelinkt naar uw eigen website.
  • Uw advertentie krijgt ook via Social Media aandacht van ons.
  • De website heeft elke maand ± 100.000 bezoekers en meer dan 5 miljoen hits.
  • Door het adverteren op de website heeft u een groot bereik met vele voordelen. Geen bijkomende kosten.

Mocht u meer willen weten over het adverteren zoals de tarieven dan kunt u altijd contact opnemen met ons via 06-234 33 930 of per email: info@1671.nl.