I’m possible

Voordat ik begon aan mijn nieuwe opleiding, voor professional Organizer, zat ik al tijden (maanden) te dubben, van zal ik het wel of niet doen. De twijfel over mij zelf, onzekerheid, al die loslopende beren op mijn pad, ik zag alleen maar dat het impossible was ondanks dat het thuisfront zei dat het wel mogelijk was. Alles is mogelijk als je het wilt, werd er vaak gezegd.

Tijdens een gesprek met Ilona (over de opleiding Professional Organizing) heeft ze onbewust een zaadje geplant. Maar doordat het najaar was, groeide het plantje langzaam, voor dat ik er erg in had dat het zaadje gepland was. Toen ik mijn beren had weggestuurd en de keuze had gemaakt dat ik het wel ging doen groeide het plantje langzamer dan ik wilde, want ik wilde wel de opleiding doen en wel meteen, maar door de corona ging dat niet. Maar snel groeien is niet altijd goed. Maar ik weet ook dat alles possible is. Als je iets wilt is het mogelijk.

De grootste uitdagingen zorgen voor een rollercoaster in je leven. Verschillende gevoelens zullen naar boven komen. De reden waarom je het vaak uitstelt, is niet omdat je het niet kunt, maar het zijn vaker de gevoelens die je niet wilt voelen en die je onbewust weg stopt. Bang zijn voor het onbekende.

Maar door de stappen wel te maken en de gevoelens wel te voelen ga je je beter voelen en zul je zien dat het je ademruimte geeft, maar ook ruimte in je hoofd. Gevoel van opluchting, maar ook trots dat je zelf de beslissing en de stap genomen hebt. De stap om dingen te veranderen.

Of het nu gaat om achterstanden in je financiën of inzicht krijgen in je financiën, ondersteuning bij het opruimen van spullen, het ordenen van je administratie en het omgaan met tijd zoals je agenda plannen en structuur. Dit alles is possible bij mij. Als jij eraan toe bent om samen die rollercoaster in te stappen. Dan kun jij ook zeggen het was niet impossible.

Laat een reactie achter