Hoe kan je geld verdienen met een website

Tegenwoordig begint iedereen een online business. Waarom? Vanuit huis werken en werken waar en wanneer jij wil is ideaal. En het beste wat jij kan doen. Met social media kom je al een eind. Maar met een website kan je veel meer. Droom jij ervan om met jouw website een inkomstenstroom te creëren. Het is echt mogelijk! Met wat creativiteit en strategie kun jij van jouw online aanwezigheid echt geld gaan verdien. Dit wil ik jou allemaal vertellen in deze blog. Ik vertel je maar liefst 6 manieren om geld te verdienen met je website. En hey, als jij wat extra hulp nodig hebt bij het opzetten van je website, dan heb ik aan het eind van deze blog iets leuks voor je.

Affiliate marketing

Ik zie dit vooral in Facebook groepen. Ondernemers denken gauw dat je hiermee snel en veel geld kan verdienen. In het begin is dit niet zo. Je moet je aanmelden als affiliate bijvoorbeeld bij Bol.com. Je kiest daar een product uit, krijgt hiervoor een speciale link en als mensen op deze link klikken, ontvang jij steeds een commissie hiervoor. Bij elke bedrijf ligt het percentage van deze commissie anders. Kijk hier zeker voor de voorwaarden en eisen waar jij aan moet voldoen. Op je website kan je hiervoor een blog schrijven. Schrijf een eerlijk en overtuigende review hierover, want je wilt natuurlijk dat jouw lezers dit gaan verkopen.

Advertenties

We zien ze allemaal en continue op websites en YouTube. Dit komt omdat er advertenties worden ingezet. Zet Google AdSense in op je website. Hierdoor worden relevante advertenties op je websites weergegevens. Telkens wanneer iemand op zo’n advertentie klikt, ontvang jij een commissie hiervoor. Wees wel subtiel, niemand houdt van die advertenties die ineens opduiken op je website. Het liefst aan de zijkanten of onderaan. Zorg erover dat het overeenstemt met je content zodat je bezoekers terugkomen.

E-commerce

Hiervoor heb je een webshop nodig. Het meest ideale is als je digitale producten verkoopt. Hou jij bijvoorbeeld van plannen en organiseren? Maak planners. Heb jij kennis over een bepaald onderwerp? Schrijf en maak e-books. Digitale producten zijn en blijven populair en je hebt geen fysieke inventaris nodig. Investeer tijd en moeite in het creëren van waardevolle digitale producten.

Online cursussen en consulting

Ben je een expert in je vakgebied? Dan kun je jouw kennis omzetten in winst door online cursussen of consulting diensten aan te bieden. Bied waardevolle informatie en begeleiding aan individuen of groepen. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe vaardigheden en expertise. Je kan dit allemaal neerzetten en doen via jouw website.

Lidmaatschappen

Dit soort websites zijn echt aan het groeien. Ik zie ze nu steeds vaker langskomen op mijn social media. Dit gaat ook om als je kennis over een bepaald onderwerp of je bent een expert in een bepaald gebied. Je kan overwegen om een lidmaatschap website op te zetten. Mensen kunnen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding betalen om toegang te krijgen tot premium inhoud, cursussen of webinars. Zorg ervoor dat je van tevoren dit promoot, uittest en dan laten groeien. Stel je hebt 200 leden, die € 7 per maand betalen voor toegang op je website, dan verdien je elke maand al € 1400.

Webinars en workshops

Organiseer betaalde webinars en workshops waarin je kennis en vaardigheden deelt met je publiek. Je kan het als een eenmalig evenement aanbieden of in een serie van webinars. Zorg ervoor dat je publiek wat kan leren en jou vragen kan stellen. Bied na afloop de mogelijkheid dat ze vragen kunnen stellen.

Nog een leuke tip

Laat mij je helpen! Ik ben webdesigner en ik kan je helpen bij het opzetten van je eigen website om geld te verdienen. Samen kunnen we jouw ideeën tot leven en ervoor zorgen dat je website niet alleen geweldig uitziet, maar ook voor jou gaat werken door het generen van inkomsten. Je kan bij mij je website laten maken! Laten we samen aan de slag gaan!

Daar heb je 6 manieren om geld te verdienen met je website. Bedenk even wat jij wil ga doen en wat jou leuk lijkt.

Wil je vrijblijvend kennismaken met mij? Stuur gerust mij een mail.
Bekijk mijn aanbod verder op: mijn website.
Je kan mij volgen op Instagram en LinkedIn.
Deze blog is geschreven door Hanane Tafarsiti van Studio Hanane.

 

Laat een reactie achter