Financiën

Vind je het lastig om je financiën goed te organiseren? Om je administratie overzichtelijk bij te houden? Om zicht te hebben op je inkomsten en uitgaven? Word je weleens overvallen door (angst voor) aanmaningen of de deurwaarder?

Hik er niet langer tegenaan. Ik help je.

slide
FotovanDana-HR-8771

Voor jou als ondernemers / zzp'er

Waarom ben je ondernemer? Meestal omdat je jouw prachtige product of dienst met de wereld wilt delen. Maar… hoe zit het met de (financiële) administratie? Die moet echt wel op orde zijn en dat kost tijd. Vaak ben je er in de avonduren of de weekenden mee bezig. Is dat wat je je voorgesteld had van dat ‘vrije’ ondernemersleven?

Ik heb goed nieuws! Als administratieve duizendpoot kan ik jou hierin ondersteunen.

Wat mag je van mij verwachten?

  • Een overzichtelijke administratie waarin je alles op elk moment terug kunt vinden (dat geldt ook voor jouw boekhouder)
  • Een-op-een begeleiding waardoor je hierna heel goed zelf verder kunt
  • Of, ik neem het van je over, rapporteer periodiek en jij doet wat je het liefste doet: ondernemen

Als resultaat van onze samenwerking heb je een goed beeld van de financiële gang van zaken in jouw bedrijf en privé. En, niet onbelangrijk, je hebt opnieuw je avonden en weekenden ter beschikking.

Ja, ik maak een afspraak!

Budgetbeheer

Als budgetbeheerder ga ik een stapje verder. Door omstandigheden ben je even niet in staat om je inkomsten en uitgaven in goede banen te leiden. Je draagt daarom vrijwillig het beheer voor een bepaalde periode aan mij over.

Vanaf nu gaan jouw inkomsten naar een beheerrekening. Daarvan betaal ik alle vaste lasten. We kijken hoeveel geld je periodiek vrij kunt besteden, wekelijks of maandelijks. Van het bedrag dat overblijft lossen we de schulden af en het restant gaat naar een spaarrekening.

Ik kijk ook of je aanspraak kunt maken op toeslagen, kwijtscheldingen of bijzondere bijstand. En ik zorg voor je inkomstenbelastingaangifte en de declaratie van ziektekosten.

Wil jij de toekomst weer met vertrouwen tegemoetzien?

FotovanDana-LR-8996

Budgetcoaching

ls budgetbeheerder ga ik een stapje verder. Door omstandigheden ben je even niet in staat om je inkomsten en uitgaven in goede banen te leiden. Je draagt daarom vrijwillig het beheer voor een bepaalde periode aan mij over.

Vanaf nu gaan jouw inkomsten naar een beheerrekening welke op jouw naam staat. Daarvan betaal ik alle vaste lasten. We kijken hoeveel geld je periodiek vrij kunt besteden, wekelijks of maandelijks. Van het bedrag dat overblijft lossen we de schulden af en het restant gaat naar een spaarrekening.

Ik kijk ook of je aanspraak kunt maken op toeslagen, kwijtscheldingen of bijzondere bijstand. En ik zorg voor je inkomstenbelastingaangifte en de declaratie van ziektekosten indien gewenst.

Wil jij de toekomst weer met vertrouwen tegemoetzien?

Werkgevers opgelet!

Heeft een van je werknemers financiële problemen? Dat belemmert onherroepelijk zijn of haar functioneren de werkvloer. Als werkgever kan het lastig zijn om daarin te ondersteunen. In mijn rol als budgetcoach neem ik deze taak graag van je over. Dat geeft rust, ook bij jouw werknemer. Die kan weer optimaal aan het werkproces deelnemen. Winst voor iedereen.

Stel je vraag gerust

Bel of mail ons met je vraag ma - vrij 09.00 - 15.00 / za & zo gesloten

06 -23433930