einde 2020

Einde 2020

Nog maar een paar dagen en dan is 2020 voor bij. En wat voor jaar was het met de Corona die ons leven beheerste.

De 1e lockdown in ons leven. Een die ons zwaar viel. Door de beperking van mijn broer, die in een tehuis woont, en dus voor geruime tijd in lockdown moest. Het niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij iemand van wie je houdt is zwaar. Het zien van zijn onbegrip, missen en verdriet, maar ook het gemis om hem viel mij ook zwaar.😪

Het thuis lesgeven heeft er wel voor gezorgd dat mijn dochter haar blik richtte op de toekomst. En mijn andere dochter nog meer stappen zet in het grote mensenleven. Waarom worden ze zo snel groot. Het verlies van diverse liefdevolle mensen in ons leven, waar je niet fysiek afscheid van kunt nemen en op afstand hun naaste moet troosten. Zij zullen oprecht gemist worden. ðŸ’”Door de corona weet je wie er voor je zijn in moeilijke tijden. En neem je afscheid van vriendschappen die het niet waard zijn om te blijven. Deze putten je energie leeg ipv dat zij wat toevoegen aan je leven. Soms moet je ook aan jezelf denken.

Zakelijk was het een goed jaar. Door de lockdowns kon ik gewoon blijven werken. Verschillende mensen hebben mijn uit voorzorg hun vertrouwen geschonken en werken we samen aan een financieel beter 2021. 2021 een jaar met nog meer ontwikkeling voor mij als persoon en zakelijk. Wil het beste uit mijn cliënten halen.

Met gemengde gevoelens kijk ik terug op 2020. Hoop op een beter 2021. Dat we weer samen kunnen zijn en mooie dierbare herinneringen mogen maken. Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne jaarwisseling en dat 2021 je brengt wat je graag wilt.

Veel liefs Daniëlle💝

Laat een reactie achter