Disclaimer, Privacy & Copyright

Disclaimer

1671 Finance & Organize wijst ten aanzien van de website 1671 Finance & Organize u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van 1671 Finance & Organize. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 1671 Finance & Organize.

De op deze website getoonde informatie wordt door 1671 Finance & Organize met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. 1671 Finance & Organize behoudt zich het recht voor, om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

De blogs die geschreven zijn op de website zijn ter informatie en ten alle tijden geven wij geen financieel advies. De blogs zijn geschreven in samenwerking met diverse bedrijven en zullen affiliate links bevatten. Maar wij zijn niet bevoegd om advies te geven in uw situatie en zullen met onze blogs ook geen vervanging zijn voor uw persoonlijke situatie.

Privacy

1671 Finance & Organize hecht veel waarde aan het beschermen van de persoonlijke gegevens die u aan haar verstrekt. Bij het verwerken van de gegevens respecteert zij uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.
1671 Finance & Organize behoudt zich het recht voor om deze bepalingen op ieder moment te wijzigen. 1671 Finance & Organize raadt u aan deze privacy bepalingen regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte blijft.

Copyright

1671 Finance & Organize behoudt zich het auteursrecht voor betreffende de via de internetsite van 1671 Finance & Organize verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal.
Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van 1671 Finance & Organize mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 1671 Finance & Organize openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Stel je vraag gerust

Bel of mail ons met je vraag ma - vrij 09.00 - 15.00 / za & zo gesloten

06 -23433930