De boekentips over organiseren en opruimen.

Als je op zoek bent naar boeken die je kunnen helpen bij het organiseren en opruimen van je huis, je garage, kantoor of overzicht geven qua planning dan heb ik hier een aantal tips.

Voor altijd een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! Met haar opruimmethode is Marie Kondo wereld beroemd geworden. Met haar methode leert ze je hoe je spullen kunt organiseren, bewaren en wegdoen op basis van vreugde. Het boek biedt praktische tips en inspirerende verhalen die je zullen motiveren om een leven vol harmonie en balans te leiden

De bekendste opruimdames van Amerika met hun gelijknamige tv-show. En een supergave Home edit lijn bij Soclever verkrijgbaar. Dit boek is geschikt voor als je de methode van Marie Kondo te streng vindt. De dames helpen je herinneren dat het niet erg is als je veel spullen hebt. Je moet het alleen goed organiseren. En daar zijn zij heel goed in omdat het je eigen manier betreft. Een systeem wat werkt voor jou.
Dagelijkse chaos, de boel regelen, prioriteiten stellen en orde op zaken stellen zijn een paar van de dagelijkse uitgadingen van een volwassenen met ADHD. In dit boek leer je strategieën om je leven beter te organiseren en je stress te verminderen. Tips op vragen zoals Hoe krijg je je financiën op orde, hoe ga je om met afleidingen worden hier behandeld.

Het boek dat je ogen opent. Het boek geeft je tips en ideeën om iedere ruimte in je woning aan te pakken. Problemen als te weinig kastruimte in de keuken, uitpuilende kledingkast worden stap voor stap besproken. Of je nu in een vrijstaande woning of studentenwoning woont. Dit boek zorgt ervoor dat je minder tijd nodig hebt met zoeken dan dat je aan opruimen bezig bent. Daarnaast heeft Zamara ook boeken geschreven over schoonmaken en een boek met alle antwoorden op je huishoudvragen.Collega organizer Els Jacobs is de drijvende kracht achter De Huishoudcoach en De Kantoorcoach:. Dit boek Organiseer je leven is de vernieuwde uitvoering op het boek Aan de slag met de huishoudcoach. Het boek geeft je inzicht in de oorzaak en gevolgen van chaos. Met methodes bij opruimen, administrateren, agenderen en poetsen. Met weekopdrachten die je meteen kunt uitvoeren.

Wat is jouw favoriete boek over organizen en opruimen?

Disclaimer: deze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van de links op deze pagina. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. 

1 reactie

  1. checklist autovakantie op juni 16, 2023 om 7:08 am

    […] voor voldoende entertainment om de reis leuker te maken en de tijd te doden. Denk aan boeken, tijdschriften, muziek of podcasts. Vergeet niet om ook opladers, powerbanks en adapters voor […]

Laat een reactie achter