CashbackXL en Woolsocks: geld verdienen door geld uit te geven

Geld verdienen door geld uit te geven. Klinkt leuk toch? En zo gemakkelijk kan het echt zijn. Er zijn namelijk bedrijven die je betalen om via hun site of app online bestellingen te doen. Je krijgt dan een percentage van je aankoop teruggestort op je rekening of in je account. Natuurlijk zitten hier soms wel wat haken en ogen aan, maar over het algemeen is dit een hele makkelijke manier om wat extra’s bij te verdienen.

Hoe werkt CashbackXL?
CashbackXL is een website waar je een account aan kunt maken. Door via deze website naar andere webshops te gaan, kun je een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij deze webshops in je account gestort krijgen. Je bepaalt vervolgens zelf wanneer je dit bedrag uit laat betalen. Soms kan het even duren voordat een cashback wordt goedgekeurd, maar meestal komt dit vanzelf helemaal goed. Je kunt je tegoed ook uit laten betalen in kadobonnen van bijvoorbeeld bol.com, Wehkamp, Ikea, BCC of Zalando. Wanneer je kiest voor een kadobon, wordt je geld meer waard. Je krijgt dan een extra percentage, waardoor je dus nog meer voordeel hebt!

Niet alleen geld terug via webshops
Koop je niet zoveel online? Dan nog kun je best een leuk spaarpotje opbouwen op deze manier. Niet alleen webshop aankopen doen namelijk mee. Maar ook als je overstapt van verzekeraar of energiemaatschappij kun je een leuk bedrag aan cashback ontvangen. En wat dacht je van het boeken van vakanties? Dit gaat vaak om wat grotere bedragen, waar je ook weer een percentage van terug kunt ontvangen. Vaak loont het overigens wel de moeite om eerst te kijken of het niet goedkoper is om de accommodatie rechtstreeks te boeken. Dit wil namelijk nog weleens het geval zijn.

Hoe werkt Woolsocks?
Woolsocks is een relatief nieuwe app, die eigenlijk op dezelfde manier werkt als CashbackXL. Je gaat via de Woolsocks app naar de webshop waar je wat wilt kopen en doet je aankoop. Kost je niets extra’s, maar je krijgt er wel een bepaald percentage van terug in je account. Ook dit tegoed kun je uit laten betalen wanneer je maar wil. Het leuke aan Woolsocks, is dat je je rekening aan de app kunt koppelen. Zo krijg je niet alleen cashback op online aankopen, maar ook wanneer je een aankoop in een fysieke winkel doet, krijg je daar een percentage van in je account. Hier doen bijvoorbeeld onder andere Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Kruidvat, Action en Hornbach aan mee. De percentages zijn laag, maar al deze kleine bedragen kunnen behoorlijk oplopen.

De nadelen van deze apps

CashbackXL kent eigenlijk geen nadelen. Ze hebben alleen toegang tot je browsegeschiedenis, maar wie heeft dat tegenwoordig niet? Bij Woolsocks is het wel interessant om te vermelden dat wanneer je je bankrekening koppelt, de app toegang heeft tot de informatie met betrekking tot jouw bankrekening. Ze kunnen bijvoorbeeld je bij- en afschrijvingen zien dus. Als je dat niet prettig vindt, kun je beter geen gebruik maken van deze app. Heb je er geen moeite mee, dan kun je ongemerkt elke dag, week of maand extra geld verdienen zonder er moeite voor te hoeven doen.

Andere manieren om geld te verdienen met je aankopen
Er zijn nog meer van dit soort manieren om geld te verdienen door geld uit te geven. Euroclix is bijvoorbeeld vergelijkbaar met CashbackXL. Je kunt cashbacks krijgen door online aankopen te doen en over te stappen van verzekeraar of energieleverancier. Als je meerdere accounts hebt, kun je dus altijd even checken waar je de hoogste cashback krijgt.

En via de app Storewards kun je geld verdienen door je kassabonnen van Lidl en Aldi te uploaden. Het gaat om slechts enkele centen per kassabon, maar ook hier geldt dat al die kleine beetjes op kunnen tellen tot een leuk bedrag. Bij Storewards kun je je tegoed laten uitbetalen in kadobonnen of op je Paypal account. En zowel voor Euroclix als Storewards geldt: hoe langer je spaart, hoe meer je punten waard worden.

Daarnaast zijn er nog meer site hustle websites zoals deze die hier boven beschreven staan. En waar je meteen bij aanmelden van de sites geld ontvang. Meer informatie vind je hier.
Voor €2,99  ontvang je 21 site hustles sites waarbij je meteen €60,- totaal verdien en 6 enquete sites verdeeeld over 9 dagen.

Laat een reactie achter