Bye bye 2021

Het einde van 2021 is ook weer voorbij. Een jaar dat natuurlijk voor een groot deel heeft bestaan uit alles rondom het coronavirus.

Zakelijk gezien was het voor mij een jaar van veranderingen en extra ontwikkelen. Na wikken en wegen had ik besloten om de opleiding tot professioneel Organizer te gaan volgen. Om mijn klanten nog meer te kunnen ondersteunen. Na deze opleiding klopte mijn bedrijfsnaam niet, want hoe ga ik dit aan de kaart brengen. Daarom besloot ik dat het tijd was voor een andere naam. Na 10 jaar de naam Budgetcoach Medemblik en 1671 administratieve diensten gebruikt te hebben was het tijd om alles onder een paraplu te stoppen. 1671 Finance & Organize was geboren. Bij een andere benaming hoort ook een nieuwe website, logo en plannen. Nieuwe webteksten, superhandige downloads voor kinderen om hen te leren sparen en om leren gaan met geld. En ook voor 2022 staan er leuke nieuwe dingen op de stapel.

Op privé vlak was het tot april rustig aan. Plannen verliepen zoals het moest gaan. Mooie vooruitzichten stonden op de planning. Maandelijkse bezoekers met schoonmoeder in het ziekenhuis verliepen goed. Maar April doet ook wat hij wil. Ziekenhuisbezoekje duurde een weekje, waarna mijn schoonmoeder weer 1-0 achter kwam. Normale bezoekjes werden vaker, vooruitzichten werden vager. Tot dat het verwachtte onverwachts sneller kwam eind mei.

Tijdens de afwikkeling ontstond er onverwachts een heel uitgebreid dossier. Mijn eigen nabestaandendossier. Met vragen met betrekking tot iemand zijn uitvaart met zijn/haar wensen, maar ook gegevens omtrent vaste lasten, abonnementen en lidmaatschappen, maar ook zakelijke gegevens voor zzp’ers. Een 80 bladzijdes boekje heel mooi vormgegeven was uit een persoonlijke ervaring ontstaan.  Om andere nabestaanden te helpen met het antwoord geven op de vragen rondom iemand zijn uitvaart. Zodat je zeker weet dat je goed zit. Dat dit de wens is. Om het makkelijker te maken qua administratieve afhandeling. Zodat je niet alle lades hoeft af te zoeken naar informatie.

Ik weet nu dat door gebeurtenissen er mooie dierbare dingen kunnen ontstaan. Ben zeker trots op het dossier, maar als ik moest kiezen…. Helaas mag ik niet kiezen. Helaas kan ik niet kiezen.

2021 je jaar is nu bijna aan het einde. Staan voor 2022 wel plannen op de stapel om uit gevoerd te worden. Benieuwd wat het zakelijk allemaal brengt. Maar ik ben heel benieuwd wat het mij en mijn gezin privé gaat brengen samen met die daarboven in ons hart.

Liefs Daniëlle1 reactie

  1. Einde 2020 - 1671 Finance & Organize op januari 29, 2024 om 12:42 pm

    […] hebben mijn uit voorzorg hun vertrouwen geschonken en werken we samen aan een financieel beter 2021. 2021 een jaar met nog meer ontwikkeling voor mij als persoon en zakelijk. Wil het beste uit mijn […]

Laat een reactie achter