Boekentips

Mijn boekentips

In de boekenhandel of online boekhandel zoals Bol.com staat vol met boeken over opruimen.  Daarom een greep uit de overvolle schappen met de diverse boeken die ik gelezen heb, of op de planning staan n.a.v. tips van andere organizers!

Disclaimerdeze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van de links op deze pagina. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. 

The home Edit Life

Het beroemde duo Clea en Joanna van The home Edit programma van TLC hebben dit boek geschreven voor als je de Marie Kondo stijl te streng vind, maar wel je woning graag wilt opruimen. Hoe ruim je op en hoe hou je je huis zo netjes.

Koop hier The Home Edit Life

Badkamer

Heb je veel spullen die je wilt opbergen in je badkamer? Van handdoeken tot douchespullen. Met deze organizers die speciaal voor de badkamer zijn, ziet alles er weer netjes uit.

Ga naar de organizers voor in de badkamer.

Kledingkast

Kleding ophangen of juist opvouwen. Hoe pak je het ene shirtje zonder dat alles valt en hoe zorg je dat je gestreken blouse netjes blijft. Juist met een logische indeling in je kledingkast en het gebruik van de handige organize items.

Ga naar de kledingkast organizers.

Bijkeuken

De bijkeuken wordt vaak vol gezet met voorraad, oud papier, lege flessen. Maar met de handige organizers zorg je er voor dat je meer kastruimte krijgt, want mooi en overzichtelijk uitziet.

Ga naar organizers voor de bijkeuken.

Kantoor (aan huis)

Om goed te kunnen werken is een opgeruimde werkplek een must. Met deze organizers oogt het opgeruimd, heeft alles een vaste plek waardoor je je spullen en papieren snel kunt vinden.

Ga naar de organizers voor op kantoor.

Garage / Schuur

Voor de garage zijn er diverse handige opbergsystemen om zo optimaal gebruik te maken van de ruimtes in de garage. Gebruik de wanden, het plafon om nog meer overzicht te krijgen.

Ga naar de organizers voor in de garage/schuur. 

Stel je vraag gerust

Bel of mail ons met je vraag ma - vrij 09.00 - 15.00 / za & zo gesloten

06 -23433930