Wil jij het nabestaandendossier delen met anderen en gun je een ander de hulp die je krijgt door gebruik te maken van het nabestaandendossier? Dat zou ik superfijn vinden en daarom zou ik je graag een Affiliate marketing optie willen aanbieden. Middels de Affiliate marketing optie, bied ik je de mogelijkheid om het nabestaandendossier met korting aan anderen te verkopen en geef ik jou per boek een bijdrage als bedankje.

Hoe werkt dit?

Wanneer jij beslist om Affiliate te worden, ontvang je een persoonlijke code. Deze code kun je promoten via jouw website, blog of social-media kanalen of kun je geven aan personen waarvan jij denkt dat ze het nabestaandendossier kunnen gebruiken. Een van de mogelijkheden hierin is om gebruik te maken van een banner. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding of een knop op je website plaatsen die de bezoeker naar de verkooppagina van het nabestaandendossier kan leiden, zodat de bezoeker het nabestaandendossier gelijk via jouw code kan aanschaffen.

Wanneer consumenten het nabestaandendossier aanschaffen en gebruikmaken van jouw code, ontvangen ontvang jij 30% commissie op hetgeen dat verkocht is.

Word Affiliate!

Draag bij aan het verspreiden van de hulp die een nabestaandendossier teweeg kan brengen en word Affiliate! Meld je nu aan voor het Affiliate programma en ontvang een commissie voor elke verkoop die via jouw unieke code plaatsvindt. Klik hier om je aan te melden.

Nabestaandendossier
Stel je vraag gerust

Bel of mail ons met je vraag ma - vrij 09.00 - 15.00 / za & zo gesloten

06 -23433930