10 and counting

17 februari 2022 staat er bij de KvK vermeld als inschrijfdatum van mijn bedrijf. Toen nog Budgetcoach Medemblik. Nooit over de naam gedacht voor als we zouden verhuizen. Maar de verhuizing bleef in Medemblik dus dat scheelde. Ruim 9 jaar dekte het de lading gezien van de werkzaamheden die ik deed.

Vele mensen wisten mij te vinden wanneer zij het inzicht niet meer hadden over hun financiën. Maar ook als de schulden al aanwezig was. Vele hebben inzicht gekregen in hun financiën. Toeslagen aangevraagd waarvan zij het bestaan niet wisten. ZZP’rs die nu werk en privé bankrekening gescheiden hebben. Jongvolwassenen die een flinke spaarrekening hadden zonder omkijken.

Want naast budgetcoaching was er ook veel vraag naar budgetbeheer. Het vrijwillig laten beheren van je financiën zodat jezelf tijd hebt voor andere dingen om op te richten. De redenen kunnen heel divers zijn. Dit kan zowel met als zonder schulden. Sommige mensen vinden financiën een gedoe, geen feeling mee.

Aangezien we allemaal ouder worden staat er voor mij nieuwe training op de stapel. Nabestaandenadministratie. Vanaf maart start ik met deze opleiding om zo ook mijn cliënten beter te kunnen bij staan bij de afwikkeling van de administratie tijdens deze zware periode. Maar ook andere die hulp nodig hebben bij het afwikkelen van de (financiële) administratie van hun dierbare.

Verder staat er voor de komende 10 jaar nog genoeg plannen op de planken die uitgewerkt moeten worden. Genoeg ambities en de drive om nog meer mensen te helpen met finance & organize.  Dus we blijven door tellen.

Liefs DaniëlleLaat een reactie achter